Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları gestaltlmaktadır.

Binalarda muayyen standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Kapı boyutu: Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça hassas davranıyoruz.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Essah yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yapıcı raporunun alınması karınin en önemli adımdır.

Report this wiki page